Ademschonelucht.nl bij
New Business Radio

Op 23 september 2020 was Rob Jansen, eigenaar van Habitat Solutions, te gast bij New Business Radio om te praten over ons bedrijf. Natuurlijk was er uitgebreid aandacht voor het Health+ luchtreiniging pakket. Het interview geeft een inkijkje in het ontstaan van Habitat Solutions en onze achtergrond in luchtreiniging. Het interview is hier volledig terug te luisteren. 

Ademschonelucht.nl is een website van Habitat Solutions. Habitat Solutions is eind 2006 opgericht. We zijn gestart met de verkoop van rookcabines, maar al snel is het assortiment verder uitgebreid. In 2007 al zijn wij importeur geworden van de LightAir luchtreinigers. In eerste instantie vooral voor de consument, maar in de laatste jaren is het pakket luchtreinigers ook uitgebreid naar de zakelijke markt. Met de uitbraak van Corona is er natuurlijk nu veel aandacht voor luchtreiniging maar onze Health+ oplossingen leveren ook in een post Corona tijdperk nog steeds een belangrijke bijdrage aan een beter binnenklimaat op het werk. 

Interview New Business Radio

Luister het interview hieronder terug en leer meer over ons ontstaan, ons bedrijf nu en uiteraard onze Health+ luchtreiniging pakketten. 

Meer lezen?