LightAir Health+ luchtzuivering: aerosolen en preventie maatregel corona virus

Het coronavirus is een luchtmobiel virus en wordt net als de gewone griep of een verkoudheid overgedragen via de lucht. De laatste berichten tonen aan dat het virus wel tot 3 uur actief kan blijven in de lucht en dat aerosolen een rol spelen in de verspreiding van het virus. LightAir Health+ luchtreiniging kan ingezet worden om de lucht zo schoon mogelijk te maken en zo een ieder extra bescherming te bieden tegen verspreiding van  corona via de lucht.

LightAir Health+ is een luchtzuiveringssysteem dat gebruik maakt van de gepatenteerde LightAir luchtreiniging technologie. LightAir Health+ combineert twee technieken van LightAir:

  • IonFlow technologie: unieke high density ionisatie technologie die bewezen 97% van de virussen in de lucht kan neutraliseren en daarmee virusoverdracht voorkomt
  • CellFlow technologie: combinatie van ionisatie en een HEPA+ filter die 99,99% van alle virussen in de lucht kan verwijderen

LightAir IonFlow luchtreiniger: reduceer risico op virusoverdracht met 97%

Onderzoek aan het Karolinska Institutet gepubliceerd in juni 2015 in het gerenommeerde wetenschappelijke blad Nature Scientific Reports toont aan dat de IonFlow high density ionisatietechnologie luchtmobiele virussen in de lucht deactiveert en daarmee het risico op overdracht van virussen met 97% verkleint. Het is niet zo dat deze resultaten gelden voor alle ionisator luchtreinigers!

De Zweedse universiteit heeft in een langlopend onderzoek vastgesteld dat de ionen die door de high density ionisator van de LightAir gegenereerd worden, virussen in de lucht deactiveren waarmee besmetting voorkomen wordt. Het is daarmee een snelle en makkelijke in te zetten oplossing om virussen uit de lucht te verwijderen en overdracht te voorkomen.

“The device enables unique possibilities for rapid and simple removal of virus from air and offers possibilities to simultaneously identify and prevent airborne transmission of viruses.”- Ionizing air affects influenza virus infectivity and prevents airborne-transmission, Hagbom et al, 2015-

* Bekijk het volledige persbericht over ionisatie en het voorkomen van virusoverdracht

Download nu het onderzoek van het Karolinska Institutet:

Karolinska Instituut LightAir deactiveert virussen 97%

Download hier het onderzoek ‘Ionizing air affects influenza virus infectivity and prevents airborne-transmission’ van het Karolinska Instituut en de Linköping Universiteit zoals gepubliceerd in Nature Scientific Reports. 

  • Ontvang direct het Karolinska rapport in uw mail
  • Ontvang ook e-mails met updates, acties en tips voor uw binnenklimaat (elk moment opzegbaar)

Tags: #coronavirus #luchtreinigervirusssen #virussenverwijderen #virusoverdracht

Gegevens

E-mail *

Ons advies voor de beste bescherming tegen virussen:

Health+ pakket

4.7 sterren
4.7/5

gemiddelde beoordeling van onze klanten.

Meer lezen?