KIES VOOR SCHONE LUCHT

SELECTEER UW PAKKET EN VRAAG direct EEN OFFERTE AAN

CellFlow PRO900 luchtreiniger

basic

v.a. € 2,25
per dag per 100 m2
Maandelijks opzegbaar

 • Schone lucht tot PM0.1
  (verwijdert bacteriën, schimmels, allergenen, pollen en andere fijnstof deeltjes)
 
 • Verwijdert fijnstof en grotere deeltjes      (> 0,1 micron/PM0.1)*
 
 • Inclusief onderhoud 3 x per jaar
  door ons of 1 van onze partners
 
 • Gebruikte technologie: CellFlow 
Health+ luchtzuiveringssysteem

Health+

v.a. € 3,-
per dag per 100 m2
Maandelijks opzegbaar

 • Schone lucht tot PM0.007
  (verwijdert roet, tabaksrook, smog, bacteriën, schimmels, allergenen, pollen, virussen en andere (ultra) fijnstof deeltjes)
 
 • Verwijdert ultra fijnstof, fijnstof en grotere deeltjes (>0,007 micron/PM0.007)*
 
 • Voorkomt virusoverdracht **
  (deactiveert virussen in de lucht, waaronder griepvirus)
 
 • U ontvangt een Health+ certificaat waarmee u aan medewerkers en bezoekers duidelijk laat zien dat zij op uw locatie schone lucht inademen. Een boost voor uw imago!
 
 • Inclusief onderhoud 3 x per jaar door ons of 1 van onze partners
 
 • Gebruikte technologie: CellFlow in combinatie met IonFlow 
Health+ monitor luchtzuivering, luchtreiniger

Health+ MONITOR

v.a. € 4,50
per dag per 100 m2
Maandelijks opzegbaar

Schone lucht tot PM0.007
(verwijdert roet, tabaksrook, smog, bacteriën, schimmels, allergenen, pollen, virussen en andere (ultra) fijnstof deeltjes)

 
 • Verwijdert ultra fijnstof, fijnstof en grotere deeltjes (>0,007 micron/PM0.007)*
 
 • Voorkomt virusoverdracht **
  (deactiveert virussen in de lucht, waaronder griepvirus)
 
 • U ontvangt een Health+ certificaat waarmee u aan medewerkers en bezoekers duidelijk laat zien dat zij op uw locatie schone lucht inademen. Een boost voor uw imago!
 
 • Inclusief onderhoud 3 x per jaar door ons of 1 van onze partners

 • Gebruikte technologie: CellFlow in combinatie met IonFlow

   

 • Monitor realtime de luchtkwaliteit met onze Sensedge monitor. Op afstand uit te lezen met volledige rapportage tool.

 

*   Bron RIVM: Ultra fijnstof zijn deeltjes kleiner dan 0,1 micron / Fijnstof zijn deeltjes met een grootte tussen 0,1 en 10 micron.
** Onderzoek gepubliceerd in Nature Scientific Reports: Ionizing air affects influenza virus infectivity and prevents airborne-transmission 

luchtkwaliteit meten

Luchtkwaliteit meten?

Wilt u graag eerst weten hoe met de luchtkwaliteit gesteld is op uw locatie? Wij helpen u graag. 

Wij verzorgen fijnstofmetingen op locatie waarmee we inzicht geven in de luchtkwaliteit en ook bronnen van vervuiling op kunnen sporen. Ook kunnen we dan direct de werking van onze luchtreinigers demonstreren. Neem contact op voor een offerte

U kunt ook direct een fijnstofmeter aanschaffen waarmee u zelf de luchtkwaliteit bij u op locatie kunt meten. In onze webshop vindt u ons complete assortiment. Bekijk de fijnstofmeters in onze webshop. 

Vertrouw op onze expertise

5/5

“There is a before and an after our clean-air solution. The children are healthier, and the parents experience less time home from work. We’ve lowered sick-days and the children and staff stay alert and energetic throughout the day..”

 

Maria Nordvall, pre-school manager Bromma Enskilda Skola

“Het apparaat helpt zeker heel goed in de klas.  HIj is nog niet elke dag geheel naar school geweest, maar de benauwdheid is echt stukken minder en hij komt veel minder “vol” thuis.  Er zijn zelfs ook dagen dat het met medicijnen wel de hele dag lukt, dus we zijn zeker enthousiast!

 

M. Prinsen, moeder die Health+ geplaatst heeft in klaslokaal van zoon met zware allergie

”I no-longer feel tired and slow in the afternoon. It makes me energized and more productive throughout the workday. I feel that the company is looking out for us”

 

Kamill Borwski, Group Lead Hjälp Hemma

reviews Health+ luchtzuiveringssysteem
Health+ technologie luchtzuivering, luchtreiniging

Meer over de technologie achter Health+

Op basis van uw wensen en de indeling en grootte van uw ruimte(s) stellen wij een pakket samen van luchtreinigers waarmee de lucht in uw ruimte(s) optimaal gereinigd wordt. Wij maken gebruik van de gepatenteerde LightAir luchtreinigers, waarvoor wij importeur zijn in de Benelux. Dit Zweedse merk luchtreinigers kenmerkt zich door energiezuinige, stille oplossingen met een onovertroffen effectiviteit tegen ultra fijnstof en fijnstof. LightAir brengt twee unieke technologieën op de markt die elkaar aanvullen en ondersteunen: CellFlow en IonFlow technologie. 

Voor het meten van de luchtkwaliteit vertrouwen wij op de fijnstofmeters van Kaiterra. De Kaiterra fijnstofmeters leveren betrouwbare meetresultaten en hebben een gebruiksvriendelijke interface die in één oogopslag inzicht geeft in de actuele luchtkwaliteit. 

CellFlow Luchtzuivering

Luchtzuivering tot pm0.1

In elk Health+ pakket zetten wij één of meerdere CellFlow Pro 900 luchtzuiveraars in. De CellFlow Pro 900 reinigt de binnenlucht met behulp van een duurzaam ‘Eco-Precison’ filter in combinatie met ‘high density’ ionisatie. De gepatenteerde CellFlow technologie is in staat deeltjes te verwijderen tot PM0.1. En dat tegen een laag energieverbruik en minimaal geluidsniveau. 

De CellFlow PRO 900 luchtzuiveraar zorgt ervoor dat de lucht in de ruimte minimaal 2 x per uur volledig ververst wordt. De CellFlow technologie zorgt voor schone lucht en biedt voor mensen met allergie verlichting. 

Voor kleinere kantoren kunnen we ook de CellFlow mini inzetten. 

LightAir CellFlow Pro900 luchtreiniger
LightAir luchtreinigers
LightAir IonFlow Evolution luchtreiniger
LightAir luchtreinigers

IONFLOW luchtreiniging

Luchtreiniging tot pm0.007 & voorkom virusoverdracht

Vanaf het Health+ Pro pakket combineren we CellFlow luchtzuiveraars op locatie met onze IonFlow technologie. IonFlow is een ‘ultra high density’ ionisatie technologie. Deze technologie is in staat om deeltjes zo klein als PM0.007 te verwijderen met een efficiëntie van 99,94%. Een unieke prestatie. 

Met name voor mensen met astma is de toevoeging van de IonFlow technologie van belang omdat het meestal de ultra fijnstof deeltjes zijn die hun aanvallen prikkelen. 

Daarnaast heeft wetenschappelijk onderzoek in Zweden aangetoond dat de gepatenteerde IonFlow technologie in staat is om 97% van de virussen in de lucht te deactiveren waarmee virusoverdracht voorkomen wordt.  

Kaiterra monitoring

REAltime inzicht in uw luchtkwaliteit

Met de fijnstofmeter van Kaiterra heeft u overal en altijd inzicht in de luchtkwaliteit op uw locatie. Open het Kaiterra dashboard op uw PC, tablet of smartphone en kreeg direct een overzicht van  de resultaten van alle meetapparaten. De metingen worden verwerkt in handige rapportages waarmee u trends kunt analyseren en historische data kunt inzien. Ook kunt u de waardes binnen vergelijken met de fijnstofwaardes in de buitenomgeving. 

Deze unieke fijnstofmeter biedt realtime inzicht in:

 • Fijnstof (PM2.5)
 • TVOC
 • CO2
 • Temperatuur
 • Relatieve luchtvochtigheid
Kaiterra luchtkwaliteit meter, fijnstofmeter
Kaiterra luchtkwaliteit meter, fijnstofmeter

WIN EEN GRATIS HEALTH+ PROEFPLAATSING

Benieuwd naar wat Health+ op uw locatie kan betekenen? Laat dan nu uw gegevens achter en maak kans op een gratis proefplaatsing. Elke maand maken we een winnaar bekend. 

 • 1 x LightAir CellFlow PRO900 luchtreiniger
 • 2 x LightAir IonFlow luchtreiniger
 • 1 x Kaiterra luchtkwaliteitmeter