geselecteerd pakket:

Ionflow

Verklein risico op virusoverdracht

Koop v.a. € 449 per 50m2 (125m3)
Diverse kleuren

4.7 sterren
4.7/5

gemiddelde beoordeling van onze klanten.

Verklein risico op virusoverdracht via de lucht met 97%

Met IonFlow kiest u voor optimale bescherming tegen overdracht van virussen via de lucht. Een 7-jarige studie aan het Karolinska Institutet in Zweden heeft namelijk aangetoond dat de gepatenteerde LightAir IonFlow technologie virussen onschadelijk maakt direct in de lucht om u heen. Plaats de IonFlow luchtreinigers eenvoudig naast uw bestaande filter luchtreiniger of ventilatiesysteem. Of combineer met onze filter luchtreiniging in een Health+ pakket

LightAir IonFlow technologie

De IonFlow technologie is een gepatenteerde ‘ultra high density ionisatie‘ techniek. Deze luchtreiniging is uniek in het verwijderen van zelfs het allerkleinste vuil in de lucht tot wel 0,007 micron met een efficiëntie van 99,94%. Ionflow luchtreinigers ioniseren de lucht en rekenen daardoor af met ultra fijn stof, roet, bacteriën, schimmels, virussen, allergenen en andere fijnstof deeltjes. 

Onderhoud

IonFlow luchtreinigers hebben geen filter. Vuil slaat neer op een statische collector die u eenvoudig eens per 2-3 weken afwast onder de kraan. 

Luchtreiniging technologie:

LightAir IonFlow

Oppervlakte:

tot 50m2 per systeem

Dit product verwijdert:

Optioneel:

Veilig aan het werk

LightAir IonFlow vernietigt virussen, in de lucht én op oppervlakken.

NIEUWS – LightAir biedt unieke dubbele bescherming tegen virussen. LightAir verwijdert 99,99% van alle virussen. Bovendien reduceert LightAir het risico op virusoverdracht via de lucht met 97%.

In 2015 is al wetenschappelijk bewezen dat LightAir in staat is om om virussen in de lucht onschadelijk te maken. In een aanvullend onderzoek in 2021 is het effect specifiek op COVID-19 getest. De conclusie: LightAir maakt COVID-19 onschadelijk in de lucht én op oppervlakken.

LightAir beschermt u tegen COVID-19 maar ook tegen nieuwe mutaties en nieuwe virussen die in de toekomst mogelijk ontstaan. Samen weer terug naar ‘het nieuwe normaal’? Dat kan met LightAir luchtreiniging.

LightAir het onzichtbare mondkapje, viruskiller, lightair covid-19
0 +

tevreden klanten

Al jaren een vertrouwde luchtreiniger voor thuis en de werkplek. 

0 %

verklein risico virusoverdracht

Deactiveert virussen in de lucht om u heen en verkleint daarmee het risico op virusoverdracht!

0

dB geluid

Geen ventilator en daardoor volledig stille werking. Ideaal voor de werkplek.

Bekijk in bovenstaande video hoe onze IonFlow luchtreinigers het risico op virusoverdracht verkleinen.