over ons

Ademschonelucht.nl is onderdeel van Habitat Solutions

Wij zijn ontwerpers van een beter binnenklimaat. Het is onze missie om een schone, prettige werkomgeving te creëren. We werken met unieke, innovatieve producten die allemaal even gebruiksvriendelijk zijn. Volgens ons betekent een beter binnenklimaat ook een duurzaam leefklimaat. We letten op onze ecologische voetafdruk en hebben verantwoordelijk ondernemerschap hoog in het vaandel staan.  

onze missie

Wij willen een betere leefomgeving te creëren. Een goede luchtkwaliteit is hierbij van vitaal belang.

deskundig advies op maat

Wilt u meer weten of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag.

wist u dat…

Slechte luchtkwaliteit kan resulteren in klachten als hoofdpijn, irritatie van ogen en luchtwegen en vermoeidheid?

LightAir luchtreinigers

Wij kiezen voor LightAir

Wij zijn trotse importeur van de LightAir luchtreinigers (voorheen LifeAir). We vertrouwen op deze luchtreinigers vanwege de stille, kostenbesparende en zeer effectieve werking. LightAir luchtreinigers verwijderen ultrafijnstof, fijnstof, rook, pollen, schimmels, virussen, bacteriën en allergenen uit de lucht. De LightAir apparaten kenmerken zich door het lage energieverbruik en lage kosten voor onderhoud.

Hoe we werken

Elke locatie is anders. We beginnen dan ook altijd met een inventarisatie van uw situatie, zoals de indeling en grootte van de ruimtes, waarvoor worden de ruimtes gebruikt en hoeveel mensen gebruiken de ruimte. Desgewenst kunnen we de luchtkwaliteit op locatie in kaart brengen. Vervolgens helpen we u met een oplossing op maat. Meer weten over ons, onze werkwijze of onze producten? Neem dan gerust contact met ons op.

Luchtkwaliteit meten