geselecteerd pakket:

CellFlow

Luchtverversing 2.0.

Huur al vanaf € 0,80 per dag *
Prijs geldt voor 90m2 (225m3). Voor grotere ruimtes is de prijs per m2 zelfs nog lager!

4.7 sterren
4.7/5

gemiddelde beoordeling van onze klanten.

Luchtverversing en luchtreiniging

LightAir Cellflow luchtreinigers zuigen vuile lucht aan, filteren de lucht en blazen schone lucht uit. Hierdoor wordt de lucht minimaal 2 maal per uur volledig ververst. Tot zover niet anders dan een traditionele filter luchtreiniger. De Cellflow luchtreinigers doen het alleen beter, stiller en energiezuiniger. Bovendien is deze plug & play oplossing overal te plaatsen zonder hoge kosten voor aanpassingen aan uw pand. U kunt Cellflow luchtverversing ook gebruiken naast uw bestaande ventilatiesysteem. 

Virussen verwijderen met Cellflow luchtreinigers

Cellflow luchtreinigers verlagen de concentratie virusdeeltjes in een ruimte. Virussen worden gevangen in het filter. Houd u er wel rekening mee dat virussen op weg naar het filter nog steeds besmettingen kunnen veroorzaken. Wij adviseren daarom ons Health+ pakket voor een dubbele bescherming tegen virusoverdracht via de lucht

LightAir Cellflow technologie

Deze luchtzuiveraar reinigt de lucht met behulp van een duurzaam Eco-Precison (HEPA+) filter in combinatie met ‘high density’ ionisatie-technologieDe Cellflow rekent af met bacteriën, virussen, schimmels, allergenen, pollen en andere fijnstof deeltjes en biedt bijvoorbeeld bij allergie verlichting. Alle deeltjes >0,1 micron/PM0.1 worden verwijderd met een efficiëntie van 99,9%. Ter vergelijking: traditionele filter luchtreinigers komen niet verder dan 0,3 micron en laten daarmee ruim 90% van al het vuil in de lucht.   

Onderhoud luchtververser

Bij een goed product hoort goede dienstverlening. Bij ons en onze partners kunt u rekenen op vier keer per jaar grondig onderhoud, zodat de luchtreiniger optimaal blijft werken. Het filter kan tussentijds gereinigd worden en hoeft pas na 18 maanden vervangen te worden. Het maximale efficiency verlies is in die tijd dan slechts zo’n 5%. 

* Vanaf huurprijs op basis van 225 m3, contract voor 36 maanden, exclusief onderhoud. 

Luchtreiniging technologie:

LightAir CellFlow

Deze luchtreinigers verwijderen:

Optioneel:

Veilig aan het werk

LightAir IonFlow vernietigt virussen, in de lucht én op oppervlakken.

NIEUWS – LightAir biedt unieke dubbele bescherming tegen virussen. LightAir verwijdert 99,99% van alle virussen. Bovendien reduceert LightAir het risico op virusoverdracht via de lucht met 97%.

In 2015 is al wetenschappelijk bewezen dat LightAir in staat is om om virussen in de lucht onschadelijk te maken. In een aanvullend onderzoek in 2021 is het effect specifiek op COVID-19 getest. De conclusie: LightAir maakt COVID-19 onschadelijk in de lucht én op oppervlakken.

LightAir beschermt u tegen COVID-19 maar ook tegen nieuwe mutaties en nieuwe virussen die in de toekomst mogelijk ontstaan. Samen weer terug naar ‘het nieuwe normaal’? Dat kan met LightAir luchtreiniging.

LightAir het onzichtbare mondkapje, viruskiller, lightair covid-19
0 +

tevreden klanten

Ideaal voor: bedrijfshal, logistieke centra, magazijn, werkplaats en locaties waar ventilatiesystemen niet makkelijk uitgebreid kunnen worden.

0 x

per jaar onderhoud

Zo blijft onze luchtreiniger altijd in topvorm. 

0

maanden

Het duurzame Eco-Precision filter van de Cellflow luchtververser gaat tot 18 maanden mee.

Video afspelen

Bekijk bovenstaande video voor uitleg over luchtverversing met de CellFlow technologie.