Schone lucht voor een beter uithoudingsvermogen

Durfsporter Sebastiaan gaat geen enkele uitdaging uit de weg. ”Fantastisch om mijn passie voor de sport te combineren met een maatschappelijke rol in de samenleving. Ik vind het mooi om iets extra’s te kunnen doen voor de mensen bij wie het allemaal niet vanzelfsprekend is.” Met de deelname aan de Ironman in Maastricht heeft deze sportman een mooi sponsorbedrag binnengesleept voor het goede doel. Sebastiaan beseft zich maar al te goed dat fitheid niet alleen afhankelijk is van de juiste voeding en voldoende beweging. Juist een gezond binnenklimaat is van onschatbare waarde. Voor hem genoeg redenen om bij Habitat Solutions aan te kloppen voor de Lightair luchtzuivering.

Ik nies normaal gesproken de hele dag door en dat is aanzienlijk minder geworden” – Sebastiaan Horn

LightAir luchtreiniger bij astma en allergieën

Duursport vraagt veel van het lichaam. Sinds de Lightair Evolution merkt Sebastiaan alleen maar voordelen.  ”Ik ben allergisch voor stof, pollen en huisstofmijt. Mijn luchtwegen zijn sindsdien veel minder geïrriteerd en kunnen meer aan. Ik nies normaal gesproken de hele dag door en dat is aanzienlijk minder geworden.” Uit meetresultaten is gebleken dat bij lang adem inhouden het zuurstof in het bloed hoger blijft. Dit komt doordat de luchtwegen vrijer zijn en er schone en veilige lucht wordt ingeademd. 

Lightair duursport schone lucht

Schoon en veilig binnenklimaat

De Lightair luchtreiniger staat in de woonkamer, de ruimte waar het meeste geleefd wordt. Het is schrikbarend hoeveel vuil er op de collector blijft zitten én hoeveel fijnstof er dus in de lucht blijven hangen wat je normaliter zou inademen. Sebastiaan beseft zich dit maar al te goed. ”Het zuiveren van het luchtsysteem en zorgen voor een beter binnenklimaat is wat mij enorm triggerde. De positieve bijdragen van het doden van aerosole virussen hebben mij het laatste zetje gegeven.”

Op de vraag of dat de atleet het product zou aanbevelen, is hij zeer positief:
U
ithoudingsvermogen heeft een groot gedeelte met longcapaciteit te maken. Hoe schoner de lucht die je inademt, des te positiever is de uitwerking hiervan op je uithoudingsvermogen in de sport.’

Sebastiaan Horn (38)
Samenwonend met partner Edith en dochter Yada

Durfsporter
Continu op zoek naar sportieve uitdagingen en weet altijd zijn grenzen te verleggen.
Meer weten? Neem eens een kijkje op zijn website: www.sebastiaanhorn.nl

Instagram: @sebastiaanhorn.nl

Aan te raden voor de topsport:

Ionflow pakket

4.7 sterren
4.7/5

gemiddelde beoordeling van onze klanten.

Meer lezen?