Thuis

Gezond woonklimaat in huis dankzij ionisatie en luchtfiltering

Een gezond leef- en woonklimaat begint bij goede luchtkwaliteit. De lucht in huiskamers zit vol met vervuiling als (ultra-)fijnstof, pollen, bacteriën en aerosolen die virussen bij zich kunnen dragen. Zeker in tijden van Corona kunt u niet om een goede luchtbehandeling heen. Hoe zorgt u voor een gezond woonklimaat?

U wordt omgeleid naar onze webshop habitatsolutions.eu. Hier vindt u alle luchtreinigers voor thuis.  

Wat is een gezond woonklimaat?

Een gezond woonklimaat is de omstandigheid waarin u thuis leeft. Het bepaalt of het ergens prettig wonen is. Schone en gezonde lucht speelt hierbij een cruciale rol. Ongezonde lucht zit vol vuil en zorgt voor lichte klachten als zeurende hoofdpijn en een slechte concentratie. Ook verspreiden virussen zich in een ongefilterde lucht. Goede luchtbehandeling is een belangrijke pijler voor een fijn binnenklimaat bij u thuis.

Wat is schone lucht?

Echt schone lucht is lucht waarin geen verontreinigingen zitten. Vaak wordt gedacht dat ventilatiesystemen of HEPA-filters de lucht compleet reinigen, maar dat is niet zo. HEPA-systemen filteren de lucht van verontreinigingen tot 0,3 micron, terwijl ultrafijnstof veel kleiner is: 0,1 micron. 

En ventilatiesystemen pompen vaak buitenlucht (met ultrafijnstof) naar binnen of circuleren de lucht alleen maar, waardoor onder andere virussen worden verspreid binnen een woning.

Hoe creëert u wél virusvrije lucht voor een gezond woonklimaat?

In Zweden is in 2015 een uitgebreid onderzoek gedaan door het Karolinska Instituut naar Ultra High Density Ionisatie. Deze gepatenteerde manier van ionisatie zuivert de lucht voor 99,94% van vuil en vermindert zo het risico op virusoverdracht via de lucht met 97%.

De gepatenteerde ionisator / luchtreiniger van LightAir maakt als enige gebruik van deze manier van ioniseren. Met onze unieke CellFlow vindt u deze oplossingen voor een gezond woonklimaat bij u thuis.

“Het openzetten van een raam voor een betere ventilatie is voor mij geen optie. Daarom heb ik een ioniserende luchtreiniger geplaatst in mijn huis. Het is een systeem dat de lucht filtert tot wat ze noemen ‘zeer schoon’ en de in de lucht zwevende virussen doodt. Het werkt voor mij!”

Frank Oskamp (55)
lees meer over zijn ervaring in de klantcase.

Voordelen schone lucht voor het woonklimaat

De lucht ioniseren via CellFlow heeft verschillende voordelen voor uw woonklimaat:

  • Een gezonde lucht zonder schadelijke ultrafijnstoffen
  • Vermindering van het risico op virusoverdracht met 97%
  • Geen pollen, fijn voor hooikoortspatiënten
  • Geen ultrafijnstof, fijn voor mensen met astma en luchtwegklachten
  • Een algemeen vitaler gevoel
  • Betere concentratie tijdens thuiswerken

Hoe komt ultrafijnstof in het woonklimaat terecht?

Bijkomend voordeel van een Health+ luchtbehandelingssysteem in de sportschool: het ruikt fris! In veel sportscholen is de lucht muf vanwege het vele zweten. Door ionisatie en luchtreiniging ontstaat er een blijvend fris gevoel in de gym. 

En naast virusoverdracht, is er nog een andere belangrijke factor waar rekening mee gehouden moet worden: (ultra)fijnstof. Deze vervuiling komt, onder andere, van het verkeer en zorgt voor een verminderd energieniveau. Dat kunt u niet gebruiken in de sportschool. 

Het Health+ pakket combineert ‘ultra high density’-ionisatie met zeer krachtige filterluchtreiniging, waardoor zelfs de kleinste ultrafijnstofdeeltjes worden verwijderd en er maximaal gepresteerd kan worden in de gym.

aan te raden voor thuis: voor woonkamer en slaapkamer. 

Health+ mini pakket

4.7 sterren
4.7/5

gemiddelde beoordeling van onze klanten.

U wordt omgeleid naar onze webshop habitatsolutions.eu. Hier vindt u alle luchtreinigers voor thuis.  

gezondheidsklachten ongezonde lucht

Creëer een gezond woonklimaat tegen fijnstof, allergieën en astma

Mensen met allergieën en/of astma merken als eerste de gevolgen van een slechte luchtkwaliteit. De luchtreiniging van CellFlow schakelt ook de oorzaken van deze problemen effectief uit. Voor astma- en hooikoortspatiënten is ionisatie dus de perfecte uitkomst.

Hier lees je meer achter de techniek achter CellFlow of bekijk onze pakketten.

U wordt omgeleid naar onze webshop habitatsolutions.eu. Hier vindt u alle luchtreinigers voor thuis.