Ideaal binnenklimaat dankzij ionisatie

Een gezond binnenklimaat in huis, op kantoor, (sport)school of zorginstelling begint met goede luchtkwaliteit. Ventilatie of luchtverversing alleen is niet genoeg voor een gezonde en schone lucht. Ionisatie in combinatie met luchtfilering wél. Deze nieuwe manier van luchtbehandeling schakelt aerosole virussen uit en reinigt zo de lucht om u heen van ultrafijnstof. Zo creëert u een veilige en gezonde omgeving. 

Het Health+ luchtbehandelingssysteem is zo’n innoverende luchtreiniger. Het zuivert de lucht van luchtverontreiniging als allergenen, pollen en bacteriën. Dit is heel plezierig voor mensen met allergieën of astma. Dit luchtreinigingssysteem kan op elke werkplek simpel worden geplaatst en geïnstalleerd. Zo creëert u snel een gezonde leer- of werkomgeving. 

Het voordeel? Hogere productiviteit en minder verzuim. Het unieke Health+ luchtbehandelingssysteem creëert een gezond binnenklimaat door de lucht voor 99,94% schoon te maken en het risico op virusoverdracht met 97% te reduceren. Welke situatie is bij u van toepassing?

Kantoren

Grote en kleine bedrijfspanden door heel Nederland. Wij helpen u met advies op maat.

Sportscholen

Veilig en fris binnen sporten en de kans op virusoverdracht tot een minimum beperken? Bekijk ons aanbod!

Onderwijs

Schone lucht is ontzettend belangrijk om goed te kunnen leren. Wij kunnen daarbij helpen.

Contactberoep luchtreiniging

Contactberoepen

Veilig werken in een contactberoep. Onze systemen zijn ideaal voor kleine praktijken en eenmanszaken. Ontdek hoe.

Zorg

Bescherm medewerkers en kwetsbare groepen in ziekenhuizen en andere zorginstellingen.

Luchtreiniging thuis

Thuis

In huis een fris gevoel én een gezonde lucht creëert u fluisterstil en energiezuinig. Check ons voordeel!

Hoe werkt ionisatie?

Luchtionisatie is een techniek die draait om het reinigen van de allerkleinste deeltjes in de lucht: ongeladen atomen en moleculen. Als zo’n minuscuul deeltje in aanraking komt met een elektron, wordt het een geladen deeltje: een ion. Er zijn positieve en negatieve ionen in de atmosfeer. Ionisatie verbindt deze positief en negatief geladen deeltjes, waardoor ze verzwaren en worden uitgeschakeld.

Wat doet een ionisator?

Een ionisator verspreidt negatief geladen ionen in de lucht. Deze hechten zich aan positief geladen deeltjes als bacteriën, ultrafijnstof en virussen in de lucht. Hierdoor clusteren de deeltjes, waardoor ze zwaarder worden en naar beneden zakken. Zo kunnen ze worden gefilterd door een positief geladen luchtfilter. Zo schakelt een ionisator onder andere aerosole virussen, zoals corona, fijnstof, sigarettenrook, pollen en schimmels uit.