Win een gratis Health+ proefplaatsing voor uw bedrijf

Benieuwd naar wat Health+ op uw locatie kan betekenen? Laat dan nu uw gegevens achter en maak kans op een gratis proefplaatsing. Elke maand maken we een winnaar bekend. 

Gratis proefplaatsing Health+ pakket

Wij komen bij u op locatie en plaatsen in een ruimte van maximaal 100 m2:

De grote capaciteit van deze luchtreiniger zorgt voor een snelle luchtzuivering in de ruimte. De CellFlow Pro900 is heel effectief tegen onder andere allergenen en zal voor mensen met allergie direct verlichting bieden.

De IonFlow luchtreinigers kunnen deeltjes zo klein als 0,007 micron verwijderen en bieden onovertroffen bescherming tegen ultra fijnstof. Voor mensen met astma een cruciale toevoeging en voor bedrijven nabij druk verkeer een echte must. De IonFlow luchtreinigers zijn bovendien in staat om virussen in de lucht te deactiveren en daarmee het risico op virusoverdracht met 97% te reduceren.

Met Kaiterra heeft u realtime inzicht in de luchtkwaliteit in uw ruimte. U kunt precies zien hoe schoon de lucht wordt met het Health+ luchtzuiveringssysteem en uw luchtkwaliteit binnen vergelijken met de luchtkwaliteit buiten.

LightAir Health+ virus luchtreiniger, luchtreiniger aerosolen, luchtbehandeling, binnenklimaat

JA, IK DOE MEE

  • Maak elke maand kans op een gratis proefplaatsing van het Health+ luchtzuiveringssysteem.
  • Ontvang direct een speciale luchtreiniger aanbieding die enkel beschikbaar is na aanmelding
  • Ontvang ook e-mails met updates, acties en tips voor uw binnenklimaat (elk moment opzegbaar)
 
LET OP: De winactie is speciaal bedoeld voor bedrijven. Bent u op zoek naar een oplossing voor thuis? Bekijk dan onze webshop

Gegevens

E-mail *
Voornaam *
Achternaam *
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *